Onze vriend, mijn maat Risto Kolf is overleden in Paramaribo – Suriname

Hierbij maken de vrienden van Risto Kolf uit Paramaribo bekend dat hij hen heeft verlaten. Ze geven aan dat ze hem ontzettend gaan missen….daar ‘Ondro a amandra bon’. Bekijk onderstaand bericht om te lezen wat ze nog meer schrijven. We wensen hen heel veel sterkte

Onze vriend, mijn maat

[quads id=1]

Risto Kolf

is overleden in de leeftijd van 60 jaar

Geboren 4-5-1959 
Overleden Paramaribo 29-7-2019

Onder de boom en daar kwam meneer Kolf aan, op z’n brommer waar reggae of soul muziek uitkwam. Helm af, groeten en plaats nemen op het bankje achterin. Voor hem was het een vaste maatjes avond ‘spreken is zilver, zwijgen is goud’. Zo tijd om drinken te halen en zoals bijna iedere avond werd dan geroepen, ‘haal je ook een sapje voor Kolf, het liefs grapefruit’.

[quads id=1]

Opeens, hey waar is meneer Kolf? De brommer horen we nu al een tijdje niet meer. En het onvermijdelijke wordt werkelijkheid. Het bankje blijft leeg, geen sapjes meer nodig, geen kuch meer, geen verhalen meer, niets meer. Je hebt ons voorgoed verlaten 29-7-2019.

Rust zacht lieve meneer Risto Kolf.
‘Ondro a amandra bon’

Namens de nabestaanden: 
Ondro a amandra bon & dSb Uitvaartverzorging

[quads id=1]

Informatie omtrent de uitvaart volgt nog

overleden Nederland Suriname


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland