Inzamelingsactie over overleden 15-jarge Soraya Bahadoer uit Nederland was FAKE NEWS

overleden Nederland
Nadat er vele alarmbellen gingen rinkelen, hebben we onderzoek gedaan ivm de doneeractie voor “Soraya” uit Nederland
[quads id=1]
Hier is uitgekomen dat dit een fake inzamelingsactie is!!! Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en deel het met een ieder. Storten is al niet meer mogelijk en de mensen die gestort hebben krijgen als het goed is hun geld terug! De politie is inmiddels op de hoogte. Weten jullie wie hiervoor verantwoordelijk is? Maak dan contact. Hoe kunnen mensen zo wreed zijn?

[quads id=1]

Wij hebben contact gehad met desbetreffende begraafplaats, en daar kregen wij te horen dat er niks in de planning staat voor 5 Augustus as. De site van doneeractie is hier inmiddels ook van op de hoogte en doet onderzoek. Zodra hun bevestigen dat alles nep is, krijgen alle donateurs hun geld terug gestort…Reena.nl

Meer info volgt… En deel dit bericht !!

overleden Nederland

Reena.nl is ons voor geweest met de publicatie. Ook wij van FamilieNieuws zijn vanmorgen gestart met een onderzoek en hebben contact gemaakt met Doneeractie. Onderstaand bericht hadden we inmiddels verwijderd van de page: Is heel jammer dat mensen spotten met mensen levens en misbruik maken van de gevoelens van een ander. Ze verpesten het voor anderen die ECHT hulp nodig hebben.

Onderstaand bericht publiceerden wij op onze Facebook pagina, nadat we van meerdere mensen het bericht binnenkregen om dit te delen.

Verschrikkelijk: Het verlies van een dochter. Dat zou eigenlijk toch niet mogen gebeuren.
Hierbij maakt familie Bahadoer het overlijden bekend van de 15-jarige Soraya. Ze woonde in Nederland. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Tevens is er een crowdfunding gestart om de familie te helpen. Deel daarom dit bericht met een ieder. Rust zacht, lief mooi meisje <3

[quads id=1]

12/08/2003 – 29/07/2019
👼🏽💗 R.I.P lieve

Soraya

Soraya is op 15 jarige leeftijd in Nederland omgekomen ten gevolge van een herseninfarct. Het verzoek is om familie Bahadoer met onderstaande crowdfunding te helpen…

RIP beauty ❤️

[quads id=1]

Volgende week wordt ze begraven in Nederland. Om de lieve Soraya een waardig afscheid te geven zijn vrienden voor de familie een doneer-actie gestart

There will be never a day when we won’t think of you and wish you were here by our side.

Onvoorstelbaar moeilijk om dit bericht te moeten delen.. onze lieve Soraya is op 15 jarige leeftijd omgekomen ten gevolge van een herseninfarct. Wij willen onze lieve Soraya een waardige uitvaart geven. We willen via crowdfunding een mooi afscheid voor onze Soraya organiseren.

[quads id=1]

Onze lieve Soraya zal a.s. maandag 5 augustus begraven worden op de Zuiderbegraafplaats te Rotterdam.

Wij hopen op jullie steun,

Bedankt namens,

Familie Bahadoer.

Klik op deze link om de doneeractie te bekijken en om eventueel ook een bijdrage te leveren. Deel dit bericht met een ieder

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland