Chawilla krijgt 16 jaar cel en Shaquille wordt vrijgelaten – KFC moord Paramaribo (video)

moord Paramaribo Suriname
Er is eindelijk duidelijkheid in de zaak!! Het zal een schok zijn voor de nabestaanden en vrienden van de vermoorde Marjorie Willems. Dit hadden ze vast niet verwacht.

[quads id=1]

De moordverdachte Chawilla zal binnen 16 jaar weer op vrije voeten zijn en haar medeverdachte is al zo goed als vrij. Hoe zit het dan met die 25 jaar strafeis? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk (nogmaals) naar de video omtrent de zaak. Waarom is hun straf veel lager dan de eis? Of is deze straf wel goed genoeg? Wat vinden jullie ervan? Chawilla vond haar straf wel te veel! Wat had ze verwacht dan?

[quads id=1]

KFC Paramaribo moord

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: 16 JAAR CEL VOOR ‘BREIN’ IN KFC-MOORDZAAK. Het ‘brein’ in de spraakmakende KFC-moordzaak te Paramaribo, Chawilla R. is veroordeeld tot zestien jaar gevangenisstraf onder aftrek van voorarrest. Haar ex-medeverdachte Shaquille B. kreeg twee jaar onvoorwaardelijk onder aftrek van voorarrest. Met deze straf is hij vanaf donderdag een vrije man. De twee zaten al langer dan twee jaar in voorarrest.

[quads id=1]

16 jaar en 2 jaar

Kantonrechter Siegline Wijnhard week met haar uitspraak af van het strafvoorstel van openbaar aanklager Claudia Bruining. Zij vorderde voor beide veroordeelden 25 jaar achter de tralies. Zowel de advocaten als het publiek waren enorm verrast door de uitspraak van de rechter die veel lager was dan de eis.

Vooral in het geval van Shaquille B. die ook stomverbaasd was door de vordering. De veroordeelde stond muisstil en staarde voor enkele momenten in de richting van de magistraat toen hij vernam dat hij zich een vrije man mag noemen.

[quads id=1]

Chawilla was niet blij

Chawilla R. leek helemaal niet blij met de uitspraak en liep verbitterd weg nadat de rechter klaar was met haar gedeelte van de uitspraak. De twee veroordeelden staan terecht voor de wrede moord, in juli 2017 te Paramaribo, op KFC-manager Marjorie Willems.

Bekijk hier nogmaals een video over de wrede moord te Paramaribo:

Eerdere berichten:

Videobeelden bewijzen dat Chawilla, KFC manager Willims aanviel ~ Paramaribo

55-jarige Marjorie Willem vanmorgen overleden in eetzaak

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/08/01/16-jaar-cel-voor-brein-in-kfc-moordzaak/

geschreven door Cheflin Paulus
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland