12-jarige vermist in Nederland – is terecht!! (video)

vermist Nederland

UPDATE. De politie heeft vanmorgen een Vermist Kind Alert verzonden voor een 12-jarige meisje uit Tilburg. Vlak voor het middaguur werd bekend dat het kind weer terecht was.

Een vermissing in Nederland. Een meisje van 12 jaar is gisteren niet thuisgekomen. Ze  zeggen dat ze heeft gelogen dat ze bij een vriendinnetje was.
De politie in Nederland heeft vanmorgen een Vermist Kind Alert verzonden. Dat doen ze alleen in hele urgente gevallen. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent haar signalement en deel het met een ieder. Kijk ook naar de video. Hopelijk is ze snel weer thuis.
Vermissing Nederland

[quads id=1]

De Telegraaf schreef het volgende hierover: Grote zorgen om vermiste Eline P. (12) uit Tilburg. De 12-jarige Tilburgse Eline P. is sinds woensdagavond half zeven vermist. Eline is gisteren op de fiets gestapt om een vriendinnetje op te zoeken, maar kwam nooit aan. De tiener is later ook niet meer thuisgekomen.

[quads id=1]

Politie Nederland

De politie in Nederland heeft vanmorgen een Vermist Kind Alert verzonden en noemt de vermissing ’urgent’. Het Amber Alert wordt alleen in de meest ernstige gevallen verstuurd.

Het meisje heeft blond haar, blauwe ogen en is 1.60 m lang. Op het moment van haar vertrek droeg Eline een lichtblauwe spijkerbroek. Verdere kleding is onbekend. Ze rijdt op een zwarte fiets met rode banden en een rood zadel.

[quads id=1]

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Deel dit bericht met een ieder!

Onderstaand logboek staat op Omroep Brabant:

08.30 uur
Er is een Burgernetbericht verstuurd aan 3500 deelnemers met een beschrijving. Eline vertrok op een zwarte fiets met een bagagedrager aan de voorkant, rode banden en een rood zadel. Ze draagt een lichtblauwe spijkerbroek, is 1,60 meter lang, heeft een normaal postuur en ze draagt haar lange blonde haar los.

08.00 uur
Er is een Vermist Kind Alert Verstuurd in een straal van 25 kilometer rond Tilburg Noord. De boodschap is in een straal van 25 kilometer rond Tilburg Noord verspreid en is bijvoorbeeld te zien in bussen in en om Tilburg.

07.00 uur
Er zijn grote zorgen bij de politie om Eline. “We tasten volledig in het duister over waar Eline is”, zegt een woordvoerder. “We hebben tot nu toe niks van haar kunnen traceren.”

02.00 uur
De politie brengt de vermissing van Eline naar buiten.

23.30 uur
De familie meldt bij de politie dat Eline vermist is.

21.30 uur
Eline komt niet thuis. Haar familie maakt zich zorgen en gaat haar zoeken.

18.30 uur
Eline vertrekt op de fiets vanuit haar huis in Heikant om met een vriendinnetje af te spreken. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de afspraak verzonnen is.

vermist Nederland

Bekijk de video:

[quads id=1]


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland