Meisje vertelt klasse juf dat stiefvader haar gebruikt en misbruikt – politie Suriname

zus Paramaribo

Deze fantastische juf uit Suriname heeft ervoor gezorgd dat een 45-jarige man achter slot en grendel is gezet

Zijn minderjarige stiefdochter heeft namelijk aan de juf verteld dat hij haar intiem misbruikt zodra haar moeder niet thuis is. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Wat gebeurt er toch met sommige stiefvaders? Hoe kun je het kind van je vriendin/vrouw begeren?

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Stiefvader aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van intiem misbruik. Een 45 jarige-man is op maandag 22 juli aangehouden door de politie en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld op verdenking van intiem misbruik van zijn minderjarige stiefdochter.

Minderjarige stiefdochter

Het meisje uit Suriname vertelde haar klasse juffrouw dat haar stiefvader bepaalde handelingen met haar pleegde wanneer haar moeder niet thuis is. De klasse juffrouw heeft deze informatie doorgespeeld aan de schoolleiding en die heeft de plaatselijke politie meteen ingeschakeld.

Aan de juf verteld

De plaatselijke politie begon gelijk met een onderzoek in deze zaak. Hangende dat onderzoek is de stiefvader aangehouden en in verzekering gesteld. Inmiddels is deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Jeugdzaken.

Een ieder die kennis draagt of op de hoogte is gesteld van een strafbaar feit, gepleegd tegen een minderjarige, mag de politie daarvan in kennis te stellen.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland