Diana Pokie: ‘De DC en de regering moeten mij dankbaar zijn. Ik heb die rust teruggebracht’ – Onrust IamGold Suriname (video’s)

Pokie Suriname
Diana Pokie brak haar vergadering af en vertrok naar Brokopondo Suriname tijdens de ongeregeldheden bij IamGold. NIET met een vlag van ABOP in haar handen zoals boze tongen beweren.

[quads id=1]

Ze ging daar heen als volksvertegenwoordiger van Brokopondo. En zij heeft gelukkig de menigte tot rust kunnen brengen. Dat zegt mevrouw Pokie in een video gesprek. Ook ABOP voorzitter Brunswijk bracht een bezoek aan het gebied. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s. Moet de regering haar inderdaad dankbaar zijn?

[quads id=1]

Pokie assembleelid van Suriname

Assembleelid van Suriname Diana Pokie, tevens ondervoorzitter van ABOP, is niet te spreken over beschuldigingen die geuit worden aan haar adres. “Ik ben echt niet bezig politiek te bedrijven met de uit de hand gelopen situatie bij de Roma pit in Brokopondo Suriname. De mensen zijn verhit en ik heb juist geprobeerd hen te kalmeren en naar de vergadering te gaan van de regeringsdelegatie te Nieuw Koffiekamp om een oplossing te helpen vinden”. Dit zegt Pokie in gesprek met Starnieuws.

Video’s

[quads id=1]

Bekijk hier ook een video van haar in gesprek met TBN Prime Alert:

Bekijk hier de video’s waarin mevrouw Pokie luistert naar de menigte:

[quads id=1]

Marowijne Suriname poste de volgende video:
Delegatie regering weg gejaagd, en uitgescholden door boze menigte te #Brokopondo #Romapit In de delegatie zat onder andere : DC Finisi, Minister Akimboto, Getrouw, en Dikan (alvast onze excuses voor de krachttermen)

Ook ABOP voorzitter Brunswijk ging op oriëntatiebezoek:

Tevens kregen we dit verzoek:

Hallo FamilieNieuws. Kunnen jullie aub deze video delen. Luister naar deze man. Hij is 1 van de 3 beschoten mannen. De video is wel in het Aucaans. hopelijk begrijpen jullie het.
In het kort uitgelegd: Er zijn 3 mensen beschoten en 2 zijn er overleden. Daar zegt de media bijna niets over. 1 was opslag dood (in zijn hoofd), de tweede is door zijn verwondingen maandag bezweken in het ziekenhuis. De man op de video is geraakt in zijn been. En die kan het gelukkig navertellen.
Bedankt voor het delen!


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland