48 jarig man uit Paramaribo overleden nadat hij uit boom valt – politie Suriname

overleden Paramaribo
Wat een erge dood. Een man ging manja’s plukken/stropen op een leeg staand perceel te Geyersvlijt in Paramaribo.

[quads id=1]

Hij viel uit de boom en kwam met zijn hoofd ongelukkig terecht. Hij was op slag dood. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie omtrent de man zijn identiteit. Wat een rot manier om dood te gaan. Sterkte aan de nabestaanden

[quads id=1]

Boom te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Stroper verongelukt. De 48-jarige stroper Ronald Adjodhiasing is in de middag van maandag 29 juli in het politie ressort Geyersvlijt te Paramaribo verongelukt. Ronald die de gewoonte had om vruchten te stropen begaf zich omstreeks 18.00 uur naar een leegstaand perceel aan de Citruslaan om manja’s te plukken.

[quads id=1]

Hij is gevallen

Tijdens het plukken van de manja’s raakte een tak van de boom los en kwam op de stroper terecht. Ronald kwam hierdoor te vallen en sloeg zijn hoofd tegen een betonnen schutting. Hij liep een barst wond op zijn achterhoofd op en was vrijwel op slag dood.

[quads id=1]

Afgestaan aan de nabestaanden

De politie die in kennis werd gesteld van het gebeurde deed de plek aan voor onderzoek. Een ingeschakelde arts stelde formeel de dood vast.
Het ontzielde lichaam van Ronald is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Bron:

Stroper verongelukt

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland