Home Redactie

Situatie loopt ernstig uit de hand bij Rosebel Gold Mines/Iamgol Suriname nadat man is neergeschoten (bekijk de video’s)

Starnieuws schreef het volgende: Op de plant van Rosebel Gold Mines/Iamgold te Brokopondo Suriname zijn er onlusten gaande. Illegale goudzoekers hebben diverse machines van het goudbedrijf in brand gestoken. Starnieuws verneemt dat een porknokker is neergeschoten. Bekijk de video’s
Brokopondo Suriname

Militairen en de Mobiele Eenheid zijn als versterking gedirigeerd naar Rosebel. De situatie, die behoorlijk uit de hand is gelopen, is nog niet helemaal onder controle.

Hulp van politie en militairen

De security van het bedrijf heeft in elk geval versterking gekregen van politie en militairen. Er is nog geen officiële informatie beschikbaar over de situatie.

rosebel Suriname goud
foto van Starnieuws
Gail Eijk

Gail Eijk deelde de volgende video’s:

Later meer
Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53834

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland