Situatie loopt ernstig uit de hand bij Rosebel Gold Mines/Iamgol Suriname nadat man is neergeschoten (bekijk de video’s)

rosebel Suriname goud
Starnieuws schreef het volgende: Op de plant van Rosebel Gold Mines/Iamgold te Brokopondo Suriname zijn er onlusten gaande. Illegale goudzoekers hebben diverse machines van het goudbedrijf in brand gestoken. Starnieuws verneemt dat een porknokker is neergeschoten. Bekijk de video’s

[quads id=1]

Brokopondo Suriname

Militairen en de Mobiele Eenheid zijn als versterking gedirigeerd naar Rosebel. De situatie, die behoorlijk uit de hand is gelopen, is nog niet helemaal onder controle.

[quads id=1]

Hulp van politie en militairen

De security van het bedrijf heeft in elk geval versterking gekregen van politie en militairen. Er is nog geen officiële informatie beschikbaar over de situatie.

[quads id=1]

rosebel Suriname goud
foto van Starnieuws
Gail Eijk

Gail Eijk deelde de volgende video’s:

[quads id=1]

Later meer
Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53834

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland