Onze 32-jarige Stefan Sergio Veldkamp uit Paramaribo is overleden na een tragisch ongeval

overleden Paramaribo
Heel droevig dit. Stefan is er niet meer. Hij was pas 32 jaar
De families Veldkamp en Bouterse maken hierbij het trieste overlijden van Stefan Veldkamp uit Paramaribo bekend. Hij  is overleden na een tragisch ongeval. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden

Onze zoon, man, vader’, broer, oom en neef

Stefan Sergio Veldkamp

Uit Paramaribo. In de leeftijd van 32 jaar

Bekijk onderstaande foto voor meer gegevens omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland