21-jarige buitenlandse vrouw rijdt 19-jarige jongen dood te Paramaribo – politie Suriname

overleden Paramaribo
Lieve mensen, stap niet achter het stuur zonder rijbewijs!! Wanneer gaan we het afleren?? Hoeveel mensen moeten nog onnodig overlijden?

[quads id=1]

Een familie van deze jongeman is in diepe rouw. Waarom? Omdat een jonge dame zonder rijbewijs hem heeft doodgereden in Paramaribo. Deze mevrouw uit het buitenland is zelf ook pas 21 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het ongeval en de identiteit van het slachtoffer.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Bromfietser na aanrijding in ziekenhuis overleden; verkeersbarometer gestegen naar 41

De 19-jarige bromfietser Idito Zorgvol is op vrijdagmiddag 26 juli in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overleden.

De politie van het bureau Nieuwe-Haven kreeg afgelopen woensdagmiddag de melding, dat een aanrijding had plaats gevonden tussen een bromfietser en personenauto op de kruising van de Gladiolen- en de Franchepanestraat te Paramaribo.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

De politie trof beide partijen ter plaatse aan. Idito had letsels opgelopen. Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Vervolgens werd hij ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Idito stierf op vrijdag 26 juli ten gevolge van de opgelopen letsels.

[quads id=1]

Vrouw uit het buitenland

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de 21-jarige Venezolaanse autobestuurster Delianeela G. heeft verzuimd voorrang te verlenen aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding. Delianeela is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Zij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Geen rijbewijs

Het ontzielde lichaam van Idito Zorgvol is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de collegae van de Verkeersunit Paramaribo.

overleden Paramaribo

De verkeersbarometer is met het overlijden van de bromfietser gestegen naar 41.

Bron:

https://www.politie.sr/bromfietser-na-aanrijding-in-ziekenhuis-overleden-verkeersbarometer-gestegen-naar-41/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland