Vader die tweeling in de auto achter liet is aangeklaagd voor doodslag – Amerika (video’s)

tweeling Amerika
‘Ik heb mijn tweeling vermoord’. Dat gilde de vader uit. Hij kon niet eens zijn tranen drogen want zijn handen waren op zijn rug geboeid. De vader van de overleden tweeling was ontroostbaar.

[quads id=1]

Hij moest gisteren voor de rechtbank in Amerika verschijnen waar hij is aangeklaagd voor doodslag. Vrijdag liet hij zijn 11 maanden oude tweeling in een hete auto achter. Pas na 8 uur kwam hij erachter. Maar het was te laat. De tweeling is overleden. Hoe is het mogelijk dat hij niet aan ze dacht, en die moeder dan? 1 telefoontje naar papa had dit kunnen voorkomen. Onbegrijpelijk. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s. Echt zielig. De moeder steunt haar man. Zou jij achter je man blijven staan na zoiets?

[quads id=1]

Tweeling vergeten

HLN.be schreef het volgende erover: Vader die tweeling vergat in auto wordt aangeklaagd voor doodslag. Juan Rodriguez was ontroostbaar toen hij in de rechtbank verscheen. Juan Rodriguez, de vader die vrijdag zijn 11-maanden oude tweeling vergat in zijn auto in New York, is aangeklaagd voor tweevoudige doodslag en ernstige verwaarlozing.

[quads id=1]

8 uur later

De 39-jarige man parkeerde vrijdagochtend zijn Honda in een straat in de Bronx en ging naar zijn werk. Acht uur later pas besefte hij dat hij z’n dochtertje Luna en zoontje Phoenix op de achterbank had laten zitten. De oorlogsveteraan belde meteen het alarmnummer toen hij zijn kinderen vond. Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen, hadden de baby’s schuim op de mond. Kort daarna werden ze doodverklaard.

Ernstige verwaarlozing

De man is nu aangeklaagd voor tweevoudige doodslag en ernstige verwaarlozing. De doodsoorzaak is officieel nog niet bekend, maar het lijdt weinig twijfel dat de warmte een rol heeft gespeeld. De vader was ontroostbaar in de rechtbank. Bij het verlaten van het gebouw werd hij gesteund door zijn familie en omstaanders. Hij is vrij op borgtocht.

[quads id=1]

Familie en vrouw steunt hem

De advocaat is ongerust over de vader van de tweeling uit Amerika. “Hij is ontroostbaar”, zegt Joey Jackson. “Hij is dat al een lange tijd. Ik maak me zorgen om zijn mentale gezondheid.”

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/vader-die-tweeling-vergat-in-auto-wordt-aangeklaagd-voor-doodslag~afc94be9/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland