Regen in Suriname – Naast Paramaribo ook wateroverlast in Coronie (foto’s en video’s)

regen Paramaribo Coronie
Eerst was het de enorme hitte en nu heeft Suriname last van regen. Velen hebben al de filmpjes en foto’s voorbij zien komen vanuit Paramaribo.

[quads id=1]

Maar ook in de omgeving van Coronie hebben ze last van wateroverlast. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en geef het door aan anderen. Het overtollige water op de wegen kan namelijk gevaarlijk zijn. Bekijk de foto’s van Coronie en kijk ook naar de vele video’s van de schade in Paramaribo, mocht je die gemist hebben. Hebben de andere districten ook zo een last van de regen?

[quads id=1]

Regen in Suriname

BIC Coronie Suriname schreef het volgende: Door de zware regens in de middag en vooravond van afgelopen vrijdag, stroomt het overtollig zwampwater over delen van de Coppenameweg tussen km 121 en 123. Ook het overtollig zwampwater zorgt in het westen van het district voor een enorme druk op de zwampwaterkerende dam.

[quads id=1]

Autoriteiten in Paramaribo

Op Burnside stroomt het water al over delen van de dam en behoorlijk geknaagd aan de breuk die enkele maanden terug is hersteld. De Districtscommissaris en de Coordinator van OWT & C , hebben zich in de vroege ochtend van zaterdag op diverse locaties georiënteerd en de autoriteiten in Paramaribo op de hoogte gesteld.

[quads id=1]

Wees voorzichtig

Aan alle weggebruikers op de Coppenameweg van en naar Coronie wordt gevraagd om uiterst voorzichtig te zijn

Problemen in Paramaribo

Rukwinden en regen hebben zaterdagavond op diverse plekken in het land voor grote overlast gezorgd. Het dak van de hoofdvleugel van de Graaf von Zinzendorfschool is weggewaaid. De zinkplaten van dokter Snellenpark zijn her en der terechtkomen tot in de mahoniebomen aan de Letitia Vriesdelaan en het terrein van het Psychiatrisch Centrum Suriname te Paramaribo.

[quads id=1]

Verder zijn aan de Mangolaan zinkplaten van een woning weggerukt. Aan de Kolonistenweg is een boom op de elektrische draden van de EBS terechtgekomen. Diverse straten zijn door de aanhoudende regen onder water gelopen (Starnieuws)

Bekijk hier de video’s van de wateroverlast in Paramaribo:

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s van

Rakesh Nirmal
Bron: Bic Coronie

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53824

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland