Rapper Def Rhymz ligt in het ziekenhuis in Nederland – optredens afgezegd (video’s)

Def Suriname
Def Rhymz ligt in het ziekenhuis. De Nederlandse rapper uit Suriname, die Dennis Bouman heet, legt in een video uit wat er met hem aan de hand is.

[quads id=1]

Hij moet zijn optreden op het festival Guilty Pleasures afzeggen, jammer voor de fans. Maar hij moet het even rustig aan doen. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s. Beterschap Def. Helpen jullie ons mee met de beterschapswensen?

[quads id=1]

Nederlandse rapper uit Suriname

Nu.nl schreef het volgende: Rapper Def Rhymz zegt optreden af door ziekenhuisopname. Rapper Def Rhymz (49) moet zijn optreden op het festival Guilty Pleasures afzeggen omdat hij met vochttekort in het ziekenhuis ligt. Dit laat de artiest weten in een filmpje op de officiële pagina van het festival op Facebook.

Optreden afzeggen

Dennis Bouman, beter bekend onder zijn artiestennaam Def Rhymz, heeft teveel vocht in zijn longen. “Dames en heren, ik kan helaas niet optreden want ik moet onderzocht worden in het ziekenhuis. Peace,” zegt hij in zijn filmpje.

[quads id=1]

Nooit een dag verzuimd

Daarnaast schrijft een woordvoerder van het festival in een tekst bij het filmpje dat de artiest vier jaar lang nog nooit een dag ziekteverzuim heeft opgenomen. “Tot dit jaar. Het onmogelijke is gebeurd. Def Rhymz heeft te veel vocht in z’n lichaam zitten. Vanuit Guilty en alle bezoekers, beterschap!”.

[quads id=1]

Beterschap!

Team TNT zal het optreden van Def Rhymz vervangen. “Met een kleine ode aan onze partymascotte.”

Een jaar geleden was hij ook opgenomen in het ziekenhuis:

Bekijk hier het filmpje:

[quads id=1]

Bekijk hier andere populaire video’s van hem:

Beterschap Def!!

Bron:

https://www.nu.nl/achterklap/5971543/rapper-def-rhymz-zegt-optreden-af-door-ziekenhuisopname.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland