Opgelet! Politie Suriname verhoogt controles in het verkeer

boete Paramaribo
Auto- en bus bestuurders opgelet. De afgelopen periode zijn er heel wat mensen beboet door de politie in Suriname. Maar de politie laat weten dat ze nog strenger gaan controleren.

[quads id=1]

Dit in verband met de verkeersveiligheidsmaand. Bekijk de officiële waarschuwing/bekendmaking van de politie en lees waar je allemaal op moet letten. Geef het bericht door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Zorg dat je je aan de regels houdt en voorkom onnodige financiële uitgaven.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Bekendmaking verhoogde verkeerscontrole door Korps Politie Suriname. De afdeling Verkeer van het Korps Politie Suriname zal in verband met de verkeersveiligheidsmaand verhoogde surveillance houden op de diverse openbare wegen hier te lande. I

[quads id=1]

Para in Suriname

In het bijzonder op de openbare wegen in het district Para. De reguliere verkeerscontroles zullen worden opgevoerd waarbij er op de navolgende zaken en/of overtredingen zal worden gelet:

– De bescheiden van het voertuig
– Snelheidscontrole op de weg
– Rijden onder invloed van alcohol
– De wijze van vervoer en het aantal passagiers in autobussen of andere voertuigen.

[quads id=1]

Aan weggebruikers wordt gevraagd rekening te houden met het bovenstaande.

 Bekendmaking verhoogde verkeerscontrole

Bron: Public Relations/ KPS

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland