Tweeling overleden nadat papa ze in hete auto vergeet – Amerika

auto overleden
Twee baby’tjes, een tweeling, jongen en een meisje. Dood door een fout van papa.
Dit droevige bericht is tevens een waarschuwing voor anderen. Deel het daarom met je vrienden en familieleden in Nederland en Suriname waar het nu zo heet is. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje.

[quads id=1]

Een Amerikaanse vader is gisteren zijn tweeling in de auto vergeten. Pas 8 uur later kwam hij er achter. Het was toen helaas te laat! Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Moet de vader opgesloten worden? Of is hij al genoeg gestraft?

[quads id=1]

Tweeling vergeten

HLN.be schreef het volgende: Vader uit Amerika gaat werken maar vergeet tweeling in auto. Acht uur later schiet vreselijke fout hem te binnen. New Yorkse vader vergeet zijn tweeling in auto. Een tweeling van elf maanden oud is gisteren omgekomen in New York doordat hun vader hen vergeten was in de auto. Dat meldt NBC News.

[quads id=1]

8 uur later

De 39-jarige man parkeerde gisterenochtend zijn Honda in een straat in de Bronx en ging naar zijn werk. Acht uur later pas besefte de vader van de tweeling dat hij z’n dochtertje en zoontje op de achterbank had laten zitten. De man – die als maatschappelijk werker aan de slag was in een nabijgelegen ziekenhuis – belde meteen het alarmnummer toen hij zijn tweeling vond.

Schuim om hun mond

Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen, hadden de baby’s schuim om de mond. Kort daarna werden ze doodverklaard. De New Yorkse politie is een onderzoek gestart. NBC News vernam van gerechtelijke bronnen dat er wellicht een klacht zal volgen tegen de vader.

[quads id=1]

Door de warmte?

De doodsoorzaak is officieel nog niet bekend, maar het lijdt weinig twijfel dat de warmte een rol heeft gespeeld bij de overlijdens. De temperaturen schommelden gisteren rond 27 graden in New York. Hoe warm het in de auto was, is niet bekend.

Komt te vaak voor

Volgens cijfers van de Amerikaanse overheid stierven er vorig jaar 54 kinderen van de hitte in voertuigen in de VS. In slechts tien minuten kan de temperatuur in een auto met twintig graden stijgen, waarschuwt de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Wanneer de lichaamstemperatuur oploopt tot 42 graden, kan dat mogelijk al fataal aflopen voor de mens.

Bekijk hier de video’s erover:

Kijk voordat je je auto afsluit! Deel dit met iedereen:

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

Video – Geadopteerde baby in auto achtergelaten en overleden ~ Amerika

Bron:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/vader-gaat-werken-maar-vergeet-tweeling-in-auto-acht-uur-later-schiet-vreselijke-fout-hem-te-binnen~a5b8ca64/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland