Twee mannen uit Nederland krijgen de doodstraf in Marokko voor moord in café (video)

Nederland cafe
Edwin en Shardyone uit Amsterdam wilden in Marokko de eigenaar van een café doodschieten, maar ze schoten iemand anders dood. De zoon van een rechter kwam toen per ongeluk om het leven.

[quads id=1]

Er vielen meerdere gewonden. Ze krijgen de doodstraf. Zal de straf zo hoog zijn omdat het de zoon van een rechter betreft? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Heftig hoor.

[quads id=1]

Vermoord door mannen uit Nederland

HLN.BE schreef het volgende hierover: Twee Nederlanders zijn door een rechter in Marokko ter dood veroordeeld. Dat meldt het Spaanse persbureau EFE op basis van Marokkaanse media.

[quads id=1]

Zoon van rechter

Nederland cafe

Edwin M. en Shardyone S. uit Amsterdam Nederland wilden in 2017 in Marrakesh Marokko een café-eigenaar doodschieten, maar doodden het verkeerde slachtoffer. De zoon van een rechter kwam bij de moord om het leven. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag kan de veroordeling nog niet bevestigen.

[quads id=1]

De doodstraf

In Marokko zijn sinds 1993 geen doodvonnissen meer voltrokken.

Bekijk hier een video erover:

Bron:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-twee-nederlanders-krijgen-doodstraf-in-marokko~a8bde064/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland