Onze lieve moeder, 44-jarige Edith Monsels is van ons heengegaan – Suriname Paramaribo

overleden Paramaribo
Onwerkelijk, het verlies van een moeder. En zeker als ze nog maar 44 jaartjes jong is.Β  Als kind, wacht je op dat ene telefoontje. Met een stem die zegt dat het allemaal niet waar is, dat ze een foutje hebben gemaakt en dat je mama niet overleden is. Maar helaas…Β  Edith Monsels is er echt niet meer. Bekijk het bericht voor meer informatie. De troostdienst was vanavond in Paramaribo en de uitvaart zal morgen plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Sterkte kinderen

[quads id=1]

Overleden,
onze moeder

Edith Monsels

In de leeftijd van 45 jaar

Mama, ik zit hier achter me naaimachineπŸ˜”. Ik stik pangie’s😭😭😭😭😭
Ik kan nog steeds niet geloven dat je er niet meer benπŸ€·β€β™€οΈ
Als ik je kom zien lig je zo stil alsof je slaapt

Mama vraag God,
zeg hem je kinderen… ma, je kinderen ze hebben niet genoeg van je maπŸ™

Kan 1 lijkbewasser me niet opbellen en zeggen dat me moeder wakker is?????

Mama papi ,pappe ,gintia , chenelva en ik we zijn hier hoor
Aiiii gado oe fikaa weej
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
πŸ™πŸ™
πŸ•ŠπŸ•ŠπŸ•ŠπŸ•ŠπŸ•Š

~ Isabella

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland