Dode man uit Suriname aangetroffen in de berm – vermoedelijk aangereden door tiener zonder rijbewijs

overleden Paramaribo
Een vreselijk bericht uit Suriname. Een voertuig dat waarschijnlijk werd bestuurd door een tiener heeft de man aangereden. Hierna kwam de wagen tegen twee elektrische masten. Vervolgens ramde het voertuig een andere auto langs de weg en kwam tot stilstand. Volgens een ooggetuige vluchtten na de botsing twee andere mannen uit de wagen. Het ontzielde lichaam van de man is aangetroffen in de berm. Bekijk het bericht voor meer informatie.  Is toch erg dit?

[quads id=1]

Dode man in Suriname

De Ware Tijd schreef het volgende: Het lijk van een man die bekend was als ‘Ingi’ is vrijdagmiddag op de berm langs de Goede Verwachtingweg aangetroffen. ‘Ingi’ werd donderdagavond vermoedelijk aangereden door een voertuig.

[quads id=1]

Aangereden

Het voertuig dat waarschijnlijk werd bestuurd door een tiener reed ‘Ingi’ aan. Hierna kwam het tegen twee elektrische masten. Vervolgens ramde het voertuig een andere auto langs de weg en kwam tot stilstand. Volgens een ooggetuige vluchtten na de botsing twee andere mannen uit het voertuig terwijl de bestuurder achter bleef.

Geen rijbewijs

De politie die donderdagavond voor onderzoek ter plaatse was nam de aangerichte schade op en nam het voertuig in beslag. De bestuurder werd eveneens naar post Santo Dorp afgevoerd ter voorgeleiding. De tiener was niet in het bezit van een geldig rijbewijs van Suriname.

[quads id=1]

Langs de weg aangetroffen

Vrijdagochtend merkte de eigenaar van een monteurzaak dat ‘Ingi’, die geen vaste verblijfplaats had en in een voertuig op zijn perceel bleef, niet kwam opdagen. Hij besloot een zoektocht in de buurt te starten, maar zonder gewenste resultaat. Vrijdagmiddag besloot hij opnieuw samen met zijn kinderen een onderzoek te doen daar zij na de botsing geluiden als schoten hadden gehoord. Niet ver van de werkplaats werd het ontzielde lichaam van ‘Ingi’ op de berm langs de weg aangetroffen.

[quads id=1]

Auto onderdelen

De politie trof ook onderdelen van een voertuig in de directe omgeving van het ontzielde lichaam aan. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. De juiste personalia van ‘Ingi’ waren ter plaatse nog niet bekend. De politie van Santo Dorp heeft de zaak in onderzoek.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/07/26/lijk-ingi-aangetroffen-aan-de-goede-verwachtingweg/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland