Zangeres/muzikante en sportvrouw Helga kapel uit Paramaribo is overleden – muziek Suriname (video)

overleden Paramaribo
Het was een schok voor de muziekwereld van Suriname. Toen Helga Kapel uit Paramaribo plotseling overleed. Ze was vooral bekend als pokoevrouw bij muziekformatie Klein maar Fijn. En ze kon heel goed voetballen.

[quads id=1]

Inmiddels zijn de gegevens omtrent de singineti en uitvaart in Paramaribo bekend. Het zal een bijzondere gebeurtenis worden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Helga heeft ook een uitgebreid afscheid gekregen in Nederland. Bekijk ook de mooie video’s daarvan. Deel het met belanghebbenden.

[quads id=1]

Gemenlandsweg- Paramaribo

Grote verslagenheid heerst bij overlijden Helga Kapel. Wie van vooral de omgeving frimangron (Gemenlandsweg- Paramaribo) kende haar niet. Voetbal-ster en zangeres/muzikante Helga Kapel. Zij is gisteren overleden.

[quads id=1]

Vele condoleances

Haar overlijden is niet onopgemerkt gebleven. Er duiken veel condoleances en steunbetuigingen op via social-media. Vele prominenten uit de Surinaamse community betreuren het toch plotselinge overlijden. Zo ook Roy Ristie, de oprichter van het eerste damesvoetbalteam in Suriname.

Roy Ristie

Hij schreef het volgende op zijn page:

overleden Paramaribo
Foto’s binnengekomen via Facebook

Helga Kapel was één van de beste voetbalsters van JOKOMAKA

[quads id=1]

Vanochtend hoorde ik dat Helga is overleden. Ik zal haar blijvend herinneren als één van de beste voetbalsters en vooral ook keeper, uit mijn damesvoetbalteam. Ze was een absolute uitblinker in JOKOMAKA. Het eerste officiële damesvoetbalteam van Suriname in het begin van de jaren 70.

[quads id=1]

Deze sportieve Helga heeft zich later in Nederland, ook laten kennen als verdienstelijk muzikante en zangeres van bij verschillende Afro Folkloristische muziekgroepen #Kawina #Kaseko .

May her soul rest in peace

Info omtrent de uitvaart
Via deze weg wil ik graag de locatie voor de gelegenheid tot afscheid nemen van onze lieve Helga Kapel😢😭🙏.
Dinsdagavond van 18:00 tot 20:00 te Goetzee in Rotterdam. TOT DAN LIEVE MENSEN🙏💋.
De uitvaart zal plaats vinden in Paramaribo, Suriname.😇🙏.
Graag delen…dank je wel.

Bekijk hier de video oproep met informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. De singineti is maandag en de uitvaart is dinsdag! Geef het door aan een ieder:

[quads id=1]

Er werd een herdenking gehouden in Nederland. Bekijk de mooie video’s:

[quads id=1]

Bron FB van Ristie en Suriname overzee:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2845437528818156&id=100000558094290

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland