Velen melden zich bij ANRS te Paramaribo om openstaande boetes te betalen voor hun vakantie – politie Suriname (video)

vakantie Suriname
Een aantal mensen zijn al staande gehouden op de luchthaven van Suriname. Betaal daarom je boetes voordat je op vakantie gaat. Velen hebben zich gelukkig al aangemeld bij ANRS te Paramaribo.

[quads id=1]

Ze gaan daar voor het verifiëren en/of betalen van hun boetes. Dat is nodig om geen problemen te krijgen op de luchthaven voor vertrek. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie hierover. Bekijk ook (nogmaals) de video. Ben jij ook al geweest? Ook als je niet op vakantie gaat is het belangrijk om al je boetes op tijd te betalen. Deel het met een ieder zodat ze ook gaan betalen/checken. Pinnen kan ook!

[quads id=1]

Vakantie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Geëxecuteerden melden zich aan bij ANRS hte Paramaribo. Een groot aantal personen hebben zich in de afgelopen periode op de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) aangemeld voor het verifiëren of afhandelen van hun verkeersvonnissen van eerder begane verkeersovertredingen.

Op reis of vakantie

Opvallend is dat de meeste personen van plan zijn om buiten Suriname op reis te gaan.

vakantie Paramaribo

[quads id=1]

Behalve zij die van plan zijn om op reis te gaan is het ook voor het overig publiek mogelijk zich bij de ANRS aan te melden voor de verificatie dan wel de afhandeling van verkeersvonnissen.

[quads id=1]

Ook als je niet op vakantie gaat

De ANRS is ondergebracht op het politie bureau latour in Paramaribo en wel in kamer 4. De afdeling ANRS is van maandag tot vrijdag tussen 07.00-13.00 uur open voor het publiek. Het is op deze afdeling ook mogelijk om door middel van uw pin pas uw boete te betalen.

Bekijk (nogmaals) een video hierover:

Eerdere berichten:

Politie bericht: Eerst boete betalen. Dan vakantie! Meerdere passagiers staande gehouden ~ Zanderij Suriname

Buschauffeur uit Paramaribo staande gehouden op de luchthaven. Hij wilde op vakantie met 6 onbetaalde verkeersboetes – politie Suriname

Bron en foto van KPS:

Geëxecuteerden melden zich aan bij ANRS

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland