Onze lieve 46-jarige Mireille Pengel uit Paramaribo is er niet meer (foto’s)

overleden Paramaribo
Een hele lieve schoolbus chauffeur, Mireille Pengel uit Paramaribo. Velen noemden haar Kleine of Mimi. Zij is er helaas niet meer. Ze bereikte de leeftijd van 46 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de overige foto’s. De singineti is VANAVOND. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Woorden schieten me te kort om u te zeggen hoeveel ik van u houd. Nu bent u verlost van alle pijn en verdriet. We zullen voor altijd van u blijven houden mama, soms met een lach maar meer met een traan

😭😭💔💔
~Bernice~

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland