Man rijdt vrouw en kinderen aan en vlucht – Politie Suriname

Suriname politie
Een vrouw en 2 kinderen zijn aangereden door een man in Suriname. De twee kinderen raakten gewond.

[quads id=1]

De man die hen aanreed vluchtte maar heeft zich inmiddels bij de politie in Suriname gemeld. Hij rende weg omdat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. De politie heeft hem opgesloten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Waarom doen mensen geen moeite om hun rijbewijs te halen? Is het misschien te duur?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: De 35-jarige autobestuurder Krishnanand, S. is op maandag 22 juli aangehouden door de verkeersunit van Regio Midden. Krishnanand heeft op zondag 21 juli met zijn auto een aanrijding veroorzaakt met een ander voertuig aan de Magentha Kanaalweg. Na de aanrijding verliet hij de plek met achterlating van zijn voertuig.

[quads id=1]

Kinderen raakte gewond

In de aangereden auto bevonden zich onder andere een vrouw en twee kinderen. De kinderen liepen letsels op. Na behandeling en observatie in het ziekenhuis zijn zij verwezen naar hun huisarts.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Een dag na de aanrijding meldde Krishnanand zich aan bij politie Suriname. Hij zei dat hij de plek van de aanrijding verlaten heeft omdat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Krishnanand hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/35-jarige-autobestuurder-in-verzekering-gesteld/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland