Geen gordel? Te hard rijden? Politie Suriname deelt boetes uit

politie Suriname
We kennen ze allemaal wel: Die chauffeurs die nooit een gordel willen dragen. Ze vinden het niet prettig. Wat ook niet prettig is, is een flinke boete!

[quads id=1]

De politie is namelijk druk met snelheids- en verkeerscontroles. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Zorg ook dat je papieren in orde zijn en rij niet te hard. p.s. Het dragen van een gordel is ook erg veilig. Dus gewoon doen!

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Regio West houdt zoveelste snelheids- en verkeerscontrole. De afdeling Verkeer van de politie Regio West heeft in de periode van maandag 15 juli tot en met zondag 21 juli snelheids- en verkeerscontrole gehouden binnen hun regio. Daarbij zijn 120 verkeersdeelnemers staande gehouden vanwege het feit dat zij de maximum snelheid op de weg overschreden hadden.

[quads id=1]

Geen rijbewijs

Een verkeersdeelnemer is beboet voor het besturen van een voertuig waarvoor hij het rijbewijs categorie niet bezit. Zes autobestuurder hebben hun voertuigen niet ter herkeuring aangeboden.

[quads id=1]

Vaker controles

Acht autobestuurders zijn op de bon geslingerd toen het bleek dat zij hun veiligheidsgordel niet om hadden en twee verkeersdeelnemers hadden hun voertuig niet verzekerd. Voor dit jaar heeft de politie van Regio West Suriname meer dan 40 snelheids- en verkeerscontrole gehouden op de openbare wegen binnen hun gewest.

Bron:

Regio West houdt zoveelste snelheids- en verkeerscontrole

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland