Restaurant te Paramaribo gesloten na controle – bekijk de smerige foto’s

restaurant Paramaribo
Heerlijk lekker agoemetie. Lekker Tjauwmin. Wie lust? Voorlopig niet meer van deze zaak te Latour Paramaribo. het restaurant is namelijk per direct gesloten!

[quads id=1]

Je zou denken: BOG is zo streng. Elk restaurant doet nu wel zijn best om netjes en schoon te zijn. Mooi niet. Kijk naar de verschrikkelijke foto’s. Je zou er terstond vegetariër door worden. Kijk zoveel ongedierte op dat vlees. Daar wil je toch niet eten?

[quads id=1]

Restaurant Paramaribo

Bic Paramaribo Zuidwest schreef het volgende hierover: onhygienisch situatie restaurant te Paramaribo. Tijdens controle werkzaamheden door de bestuursdienst van het ressort Latour, is men wederom gestuit op een onhygienische situatie.

[quads id=1]

DC Grauwde van Paramaribo

In opdracht van DC. E. Grauwde werd de zaak te Paramaribo terstond gesloten voor het publiek. De vergunninghouder werd gesommeerd de zaak grondig schoon te maken en als blijkt dat na hercontrole de zaak opgeruimd en schoon is, zal deze wederom worden opengesteld voor het publiek.

[quads id=1]

Zorg dat jouw restaurant schoon is

De Districtscommissaris doet een beroep op alle ondernemers in het bijzonder de horeca bedrijven om erop te letten dat de voorwaarden in hun vergunning worden nageleefd.

Bekijk hier de foto’s:

Bron:
Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland