Onze super NGU girl is vandaag 5 jaar geworden – verjaardag Paramaribo (foto’s en video’s)

verjaardag Paramaribo
Hieperdepiep hoeree. Het is een bijzondere dag vandaag. Waarom? Omdat onze enige echte NGU girl 5 jaar is geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de vele bijzondere foto’s en video’s. Ze wordt namelijk op een bijzondere manier gefeliciteerd door bijzondere Surinamers. Wij feliciteren ook haar trotse mama Odila. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Many are called,
but i’m the chosen one.

Bekijk onderstaande foto’s en bekijk ook video’s van de felicitaties van oa. Urnia Sanel en Cyriel

[quads id=1]

p.s.

De NGU girl uit Paramaribo is nu 5 jaar. Een zeer bijzonder meisje. Haar leven wordt door haar mama Odilia vastgelegd op social media. Jullie kunnen haar volgen op Facebook.

Volg ons op Facebook

[quads id=1]

Op deze page mag u alles een like geven. Ook mag u alles delen met vrienden. Waarom?? NGU-girl is namelijk een meisje met een beperking. Ze heeft een achterstand. Het is namelijk zo dat mensen, in het bijzonder de ouders van deze kindjes, hun kindjes bewust weg houden van
1. de wereld🌎🌍
2. liefde❤❤❤
3. eduacatie 🤹‍♂🏊⛹‍♀📚etc

Via de NGU-girl, wil haar mama jullie laten weten dat kinderen, of volwassen mensen met een beperking ook een ziel hebben. Een ziel dat groeit als u ze liefde geeft. Laat de wereld zien dat een ieder uniek is!!!!

Houdt uw kind niet schuil
houdt uw kind niet af van de school!
Kijk niet neer op deze kids!

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie over het bijzondere meisje:

Mijn bijzondere zwangerschap – het ontstaan van mijn prachtige dochter de NGU – girl uit Paramaribo (video’s)

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland