Onze lieve 43-jarige Manuela Atmowijono – Pomo uit Paramaribo is plotseling uit ons leven gedreven

overleden Paramaribo
Waarom al dat vechten? Waarom al die pijn? Je wilde niet weg! Je wide bij ons zijn.
Zeer verdrietig, maar vol bewondering voor de manier waarop zij met haar ziekte omging, wordt bekend gemaakt dat Manuela Atmowijono – Pomo uit Paramaribo is overleden. Ze is 43 jaar geworden, Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart vindt VANDAAG plaats. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]
overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland