Mijn gezellige goedlachse broertje GIO uit Paramaribo is er niet meer – hij was pas 45 jaar

overleden Paramaribo

Mijn Gezellige goedlachse Broertje bekend als GIO uit Paramaribo is er niet meer. Hij had net het geluk gevonden in zijn leven maar een tragisch ongeval maakte hier een eind aan. Tevens bedanken wij de hulpdiensten en artsen die toch hebben geprobeerd hem te reanimeren. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

Overleden

[quads id=1]

Leendert Reguillio
(meer bekend als Gio) Grives

Veel te vroeg is op 21 juli 2019 door een tragisch verkeersongeval onze broer, oom, en neef op 45 jarige leeftijd uit het leven gerukt. Jammer, net dat hij het geluk had gevonden, en ergens bij hoorde, overkwam hem dit vreselijk ongeluk.

Maar Lieve broer toch dankbaar dat je mooie momenten heb beleefd met je geliefde neef die toevallig met vakantie was in Paramaribo.

Onze dank gaat ook uit naar de hulpdiensten en artsen die toch hebben geprobeerd je te reanimeren. Hoewel het heel hard is voor ons als nabestaanden om de videobeelden op internet te bekijken is het toch een schrale troost om te zien dat ze ondanks de ernst van het ongeluk geprobeerd hebben je leven te redden.

Rust zacht lieve broer,
Je zus Car

[quads id=1]

Never Mind anything for ever in our hearts.

Lieve broer laat je meevoeren door de engelen en rust zacht. Wij gaan je niet vergeten.

God is ons een toevlucht en sterkte, ten zeerste bevonden een hulp in benauwdheden.
Ps. 46:1

De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden op 26 -07-2019
Onze broer rust op begraafplaats Hodimi
Verzoeke geen rouwbeklag.

Namens:
De moeder: Mevr. Edna Floradine Grives – Ned.
Zus Carmen Kortstam en echtgenoot Herbert -Ned.
Broer Hugo Kortstam en echtgenoot Leonie en gezin – USA
Zus Ingrid Kortstam en gezin – Jermain en Dino Albertzoon – Sur.
Zus Urmi Kortstam en gezin – Sur.
Zus Ria Kortstam en gezin – Sur.
Broer Olvedo Grives (Fr. Guyana)
Zus Helen Grives en gezin – Ned
Zus Liesbeth Grives en gezin – Ned
Nichtjes Joyce (Ned)
Nichtjes Natacia en gezin (Ned)
Neefjes Jimmy en Barry (Ned)
Nichtjes Liesbeth Grives (Sur)

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland