Onze 32-jarige Vallery Linger heeft ons plotseling verlaten

overleden Nederland
Intens verdrietig en met dankbaarheid geven de families Linger en Brasil te kennen dat hun lieve Vallery hen plotseling heeft verlaten. Zij werd 32 jaar geleden geboren in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart die zal plaatsvinden in Almere – Nederland

[quads id=1]

Overleden onze

Vallery Stefany Linger

Geboren Paramaribo 17-5-1987
Overleden Almere 16-7-2019

Begraafplaats/crematorium
Algemene begraafplaats Almere
Almere-Stad in Nederland

Namens de nabestaanden:
Familie Linger – Brasil

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland