Politie Nederland opzoek naar eigenaar spullen – vermoedelijk van iemand uit Suriname

Politie Nederland Suriname
Gevonden voorwerpen alert! Deze spullen zijn gevonden in Nederland. De politie heeft een oproep gedaan.

[quads id=1]

De foto’s die op de camera staan zijn van een familie uit/van Suriname. Deel daarom dit bericht met een ieder wellicht is de eigenaar wel iemand die je kent.

[quads id=1]

Familie Uit Suriname

Gevonden bij de randstadrail Nootdorp, een rugtas inclusief spiegelreflex camera. Geen gegevens bekend van de eigenaar maar wel zijn alle foto’s die erop staan van een Surinaamse familie.

Kent u iemand die zijn/haar rugtas is verloren en deze spullen kwijt zijn? Tip hem/haar dan even, de spullen zijn voorlopig nog af te halen aan ons politiebureau in Pijnacker. Delen wordt gewaardeerd, bedankt!

Politie Nederland

Zijn dit jouw spullen of weet je iets meer? maak dan contact met politie Pijnacker – Nootdorp door op de link te drukken. Of bel
0900 8844

Politie Nederland Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland