‘Bakru’s laten Dwayne uit Paramaribo slechte dingen doen’ – politie Suriname

politie Paramaribo
Wat zijn bakru’s eigenlijk? Kleine mannetjes met een groot hoofd die ogries doen? Tenminste, dat zeggen bepaalde mensen in Suriname

[quads id=1]

De 1 gelooft het en de ander niet. Deze 23-jarige jongen uit Paramaribo zegt dat Bakru’s hem slechte dingen laten doen. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat hij allemaal verklaart. Kan het echt waar zijn? Of is het gewoon een smoesje?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Dwayne geeft “bakru’s” de schuld voor het stelen. De 23-jarige Dwayne, V. is na uitgewerkte informatie op zaterdag 20 juli door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP ) aangehouden op zijn woonadres te Paramaribo. Hij is vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Recherche Midden.
Dwayne is aangehouden op verdenking van auto inbraken en diefstal van auto onderdelen op het Hannaslust-project.

[quads id=1]

Dwayne uit Paramaribo

Behalve het stelen van spullen uit de voertuigen zijn ook onderdelen van de voertuigen weggenomen. Dwayne is een oud bekende van de politie in Paramaribo. In de maand februari van dit jaar was hij, samen met anderen, voor dezelfde strafbare feiten aangehouden en opgesloten.

[quads id=1]

Hij werd gestuurd door Bakru’s

Dwayne heeft bekend de strafbare feiten te hebben gepleegd. Voorts verklaarde hij dat mensen “bakru’s” voor hem hebben gestuurd en dat het deze entiteiten zijn die maken dat hij blijft stelen.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Dwayne hangende het onderzoek in verzekering gesteld
Bron:

https://www.politie.sr/dwayne-geeft-bakrus-de-schuld-voor-het-stelen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland