Piranha’s maken meerdere slachtoffers in vakantie oord te Suriname – meisje verliest teen

Piranha Suriname vakantie
Piranha’s zijn vleesetende vissen. Wij noemen ze ook wel pirengs in Suriname

[quads id=1]

In het verleden hebben vaker mensen ‘last’ van ze gehad. Nu zijn er weer een aantal slachtoffers gevallen binnen een korte tijd. Dit gebeurde in een vakantie oord in Suriname. Een meisje raakte haar teen kwijt. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Heb jij ook wel eens last gehad van deze vissen?

[quads id=1]

Vakantie oord Suriname

De Ware Tijd Suriname schrijft het volgende: PERSONEN AANGEVALLEN DOOR PIRANHA’S. Meer dan vier personen zijn de afgelopen drie weken aangevallen door piranha’s (pirengs) bij een ontspanningsoord aan de Surinamerivier in district Para. Op de locatie, een voormalige plantage, worden ook woningen verhuurd.

[quads id=1]

Voeten gebeten

Haast alle slachtoffers werden aan hun voeten gebeten. Onder hen behoort een negenjarig meisje, van wie een teen werd weggebeten. Ze werd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht voor verdere verpleging.

[quads id=1]

Wat wordt eraan gedaan?

De Ware Tijd verneemt dat de bewoners van het gebied op de hoogte zijn van de incidenten. Het is niet bekend of de nodige instanties in kennis zijn gesteld. Ook is het onduidelijk of er voorzorgsmaatregelen zijn getroffen door de leiding van het ontspanningsoord.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/07/21/personen-aangevallen-door-piranhas/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland