Onze Gilly Roos uit Paramaribo is er niet meer (video)

overleden Paramaribo Roos
Vanmorgen is Gilly Roos uit Paramaribo overleden. Een bekende voor velen uit de stad. Veel condoleances kregen we binnen en deze wilden we met jullie delen. Lees ook het bericht van de familie. Hij was ziek en hij heeft de strijd verloren. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de gedeelde video. Wat een gemis.

[quads id=1]

Overleden

Gilly Roos

Ook bekend als Pablo Gilly Roos uit Paramaribo

πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­
Gilly Pablo je bent er niet meer strijder HARVEY 😭😭😭
Je woorden waren altijd: let goed op me Meisje! Ja, zal ik doen zoals je zei je zal er altijd voor der zijn geloof ik ook
πŸ˜­πŸ’”πŸ™πŸ™πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Je bent er niet meer spreidt je vleugels
kill, WAAK OVER MIJ EN SARA WE HEBBEN GOEIE GESPREKKEN GEHAD JE HEB JE LIEVELING MEISJE HIER GELATEN
πŸ’”β˜ΉοΈπŸ˜žπŸ˜žπŸ˜ž
R.I.P

Pablo Gilly RoosπŸ˜­πŸ’”πŸ™πŸ™

~ Safiosa ~

Een berichtje vanuit de familie, deel het met anderen zodat het duidelijk is:

[quads id=1]

Mensen oe noh aksi hoe Gilly is overleden of wat hij had, a sariiii, we hebben hem niet meer dat hat genoeg gi oenoe lek famiriii, dus meh begi oenoe oe noh go aksi sma ook toe die het niet eens weten en onverantwoordelijke dingen schrijven
Hij had geen HIV en ook geen KANKER lek fa song sma e aksi en gisse
Hij was ziek en hij heeft de strijd verloren…
πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”
dus oe kba aksiiii

~ Cher ~

Bekijk hier de video, gedeeld door de nabestaanden:

[quads id=1]

overleden Paramaribo Roos

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland