Imanuelle Grives, bekende actrice uit Nederland, aangehouden voor drugshandel

Grives Nederland
De bekende Nederlandse actrice Imanuelle Grives (34) werd zondag betrapt met grote hoeveelheden soft- en harddrugs.

[quads id=1]

Ze op opgesloten door de politie op verdenking van drugshandel. De advocaat van de ‘De Alleen maar nette mensen-actrice’ zegt dat ze aan het experimenteren was voor een nieuw tv programma. Dat zou toch kunnen? Bekijk het bericht voor meer informatie. Geloven jullie dat ze aan drugshandel doet?

[quads id=1]

Actrice uit Nederland

HLN>BE schreef het volgende hierover: Nederlandse actrice aangehouden voor drugshandel op Tomorrowland. Imanuelle Grives postte zelf onderstaande foto vanop Tomorrowland. Ze is bekend van onder andere Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Wie Is De Mol.

Ze is aangehouden

100 xtc-pillen, 20 gram cocaïne, 11 gram ketamine, een hoeveelheid mdma dat het eigen gebruik overstijgt en wat marihuana. Daarmee werd de Nederlandse actrice Imanuelle Grives (34), bekend van ’Flikken Maastricht, betrapt op Tomorrowland. “Met zulke hoeveelheden kan het niet anders dan dat de verdachte de drugs wilde verkopen”, zegt het parket. De Nederlandse werd zondag gearresteerd en blijft aangehouden.

[quads id=1]

De bekende Nederlandse actrice Imanuelle Grives (34) werd zondag betrapt met hoeveelheden soft- en harddrugs die het eigen gebruik overstijgen. “Na doorgedreven onderzoek werd een huiszoeking georganiseerd bij haar tijdelijke verblijfplaats”, bevestigt Stéphanie Chomé van het parket van Antwerpen. “Daar werden nog cocaïne en verschillende soorten synthetische drugs aangetroffen.”

Softdrugs

“In totaal zijn ongeveer honderd xtc-pillen in beslag genomen en meer dan twintig gram cocaïne. Ook ketamine en mdma werd in zulke hoeveelheden gevonden dat ze enkel voor verkoop konden dienen. Tot slot werden er nog gebruikershoeveelheden illegale softdrugs aangetroffen.”

Grives Nederland

Volgens de advocaat van de Nederlandse actrice gaat het om een experiment voor een nieuw televisieprogramma en niet echt om het lucratieve. Ze zou zich op Tomorrowland aan het inleven geweest zijn hoe het voelt om drugs te dealen

2 anderen

[quads id=1]

“Naast de 34-jarige Nederlandse werden nog twee andere vrouwen gearresteerd”, besluit Chomé. “Ze werden maandag alle drie voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De 34-jarige vrouw blijft aangehouden op verdenking van handel en bezit van verdovende middelen en handel en bezit van psychotrope stoffen. De twee andere verdachten mochten beschikken.”

“Voor een acteerrol”

Grives verschijnt vrijdag voor de raadkamer in Antwerpen. Dan wordt er beslist of ze verder aangehouden blijft. Volgens de advocaat van de Nederlandse actrice gaat het om een experiment voor een nieuw televisieprogramma en niet echt om het lucratieve. Ze zou zich op Tomorrowland aan het inleven geweest zijn hoe het voelt om drugs te dealen. Ze ontkende dan ook niet dat ze de drugs wilde verkopen op het festival. Het is niet bekend voor welk programma dat dan zou zijn.

[quads id=1]

Het is nog niet duidelijk hoeveel drugs er in totaal op Tomorrowland in beslag zijn genomen en hoeveel dealers er gesnapt zijn. Die cijfers worden later deze week vrijgegeven.

Imanuelle Grives is een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Ze is bekend van onder andere ‘Flikken Maastricht’, ‘Flikken Rotterdam’ en ‘Wie Is De Mol’.

Bron:

https://www.hln.be/in-de-buurt/boom/nederlandse-actrice-aangehouden-voor-drugshandel-op-tomorrowland~a99ec57b/

Geschreven door Sander Bral
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland