Dode en zwaargewonden na bootongeluk in Suriname

Suriname verdonken
Wederom een vreselijk ongeluk op het water in Suriname. Een dode en meerdere gewonden zijn er gevallen na een bootongeluk.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Sterkte.
Bootongeluk Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: DODE BIJ BOOTONGELUK OP SURINAMERIVIER. Bij een bootongeluk op de Surinamerivier ter hoogte van Suralco is een man omgekomen.

[quads id=1]

Twee andere personen zijn gewond geraakt, één van hen verkeert in kritieke toestand.

Dode en gewonden

[quads id=1]

De politie bevestigt het ongeval tegenover de Ware Tijd maar kan niet veel prijsgeven. De redactie verneemt dat de boot met hoge snelheid voer en in een bosschage langs de oever terecht is gekomen. Het slachtoffer was op slag dood.

Meer info volgt nog

[quads id=1]

De Maritieme Politie van Suriname en andere eenheden zijn nu ter plaatse bezig met het onderzoek. De slachtoffers en het ontzielde lichaam worden momenteel naar de oever gebracht. Meer informatie volgt.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/07/21/dode-bij-bootongeluk-op-surinamerivier/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland