De 45-jarige Lily Moekiran – Sarip uit Paramaribo is overleden in Nederland

overleden Paramaribo
45 jaar geleden werd ze geboren in Suriname en vorige week overleed zij in Nederland. Veel te jong! Een lieve vrouw en zorgzame moeder. De prachtige Lily Sarip uit Paramaribo is er niet meer. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Overleden

Lily Moekiran – Sarip

Een mooi mens is van ons heengegaan… Soms is er zoveel wat we voelen maar is er zo weinig wat we weten te zeggen… Voorgoed uit ons midden maar nooit uit ons hart… Rust zacht lieve zus Lily Sarip….we gaan je missen. Alle betrokkenen.. Veel sterkte toegewenst..

~ Jurlain ~

[quads id=1]

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden in Nederland. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie daarover

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland