Moeder en zoon ernstig in de problemen na ongeval in Suriname – Video van 1 voor 12

Suriname Paramaribo
Een ander is de schuld van het ongeluk, en het slachtoffer moet op een onmenselijke manier door het leven. Hoe kan dat?  Moeder Pattie uit Suriname zit in nood! In deze uitzending van Stichting 1 voor 12 vertelt ze over haar zieke zoon.

[quads id=1]

Haar zoon is na een zware aanrijding aan bed gekluisterd. Bedlegerig. Hij kan niets meer. Hij was niet de veroorzaker van het ongeluk maar juist de benadeelde. Hoe is het dan mogelijk dat deze familie het vandaag de dag zo moeilijk heeft? Bekijk het bericht en luister naar het zielige verhaal van deze moeder. Deel het met een ieder, wellicht kunnen andere mensen iets voor hen betekenen. Kan de veroorzaker van het ongeluk niet voor hen zorgen? Wat doet de verzekering?

[quads id=1]

Moeder uit Suriname

Ziek, alleen en aan zijn lot overgelaten. Moeder Pattie vertelt over het ernstig ongeval van haar zoon. En over de situatie waarin zij nu zitten. Moeder heeft geen idee wat ze moet doen. Zij is niet in staat om voor haar zoon te zorgen. Zelf is mevrouw ook niet helemaal gezond. Het lukt haar niet om alleen voor haar zoon te zorgen.

[quads id=1]

Deel dit verhaal

Het is vreselijk zwaar voor deze moeder, hoe moet ze verder?  Dit leven verdient niemand! Kijk hier naar haar verhaal. Deel het met eenieder, wellicht kan ze geholpen worden.

Samen staan we sterk

[quads id=1]

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Suriname Paramaribo

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen.

30-jarige Phyllis heeft een enorme tumor in haar mond en die moet eruit – 1 voor 12 Suriname (video)

[quads id=1]

Gezin met 5 kleine kinderen uit Paramaribo op straat gezet – 1 voor 12 Suriname (video)

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij pub