Gilberto uit Paramaribo opgesloten voor lastigvallen, molesteren en beroven van mannen in vrouwenkleding – politie Suriname

politie Paramaribo
De 33-jarige Gilberto uit Paramaribo is opgesloten door de politie. Het lijkt erop dat hij er een gewoonte van maakt om deze mannen in vrouwenkleding lastig te vallen

[quads id=1]

Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat hij precies heeft gedaan. Waarom doet hij dat? Wat wil hij van die mannen?

[quads id=1]

Man uit Paramaribo

33-jarige man aangehouden en opgesloten voor beroving en mishandeling van travestieten. De 33-jarige Gilberto A. stapte op donderdagochtend 11 juli het politie bureau van het ressort Centrum binnen en verklaarde dat hij door twee manspersonen werd gemolesteerd.

[quads id=1]

Mannen in vrouwenkleding

Terwijl Gilberto zijn beklag deed liepen twee travo’s (mannen in vrouwenkleding) het bureau binnen om aangifte te doen tegen hem. De travo’s verklaarden dat Gilberto een mes voor hun getrokken had, waarbij hij hun met de dood had bedreigd. Voorts dat Gilberto een straattegel kapot had geslagen waarna hij hun met stukken straattegel bekogeld had.
De mannen op hun beurt raapten stenen, die langs de weg lagen, op en gooiden die naar Gilberto die het hazenpad koos naar het politie bureau.

[quads id=1]

Mishandeld met straattegel

Een van de travo’s klaagde over pijn op de borst daar een van de stukken straattegel hem geraakt had. Ene K. gaf de politie ook nog te kennen, dat hij in de maand mei van dit lopend jaar beroofd was door Gilberto in de omgeving van een roti shop in de Julianastraat te Paramaribo.

politie Paramaribo

Daarbij zou Gilberto hem een cellulair toestel en SRD. 300,- afhandig hebben gemaakt. Voorts dat hij kort na dat gepleegd strafbaar feit aangifte tegen Gilberto had gedaan.

[quads id=1]

Geen vreemden van elkaar

Bij verificatie bleek dat K. inderdaad de aangifte had gedaan en dat Gilberto meermalen was opgespoord maar uit handen van de politie wist te blijven. De mannen uit Paramaribo schijnen geen vreemden van elkaar te zijn. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Gilberto hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

33-jarige man aangehouden en opgesloten voor beroving en mishandeling van travestieten

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland