45-jarige man overleden na ernstig verkeersongeval in Paramaribo (foto’s en video’s)

verkeer Suriname

Het is pas de 7de maand van 2019 en we hebben al 40 verkeersdoden in Suriname. Vanmorgen kwam een 45-jarige man om het leven te Paramaribo.

[quads id=1]

Een verkeerde inhaalpoging is de reden geweest van het ongeval. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval en voor de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Bekijk ook de foto’s en nieuwe video. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: De 45-jarige autobestuurder Leendert, op zondag 21 juli, Grives is bij een verkeersongeval op de kruising van de Martin Luther King- en de Ramgoelamweg te Paramaribo overleden.

De politie van Livorno kreeg zes uur in de ochtend de melding van een verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst op de plek van het gebeurde werd een zwaar beschadigde personenauto op de berm aangetroffen naast een elektriciteitsmast.

Op het wegdek trof de politie het levenloze lichaam van een man aan, die naderhand Leendert, Grives, zou blijken te zijn. Voor de komst van de politie hadden omstanders Grives uit de auto gehaald en op het wegdek gezet. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Leendert, Grives vast.

[quads id=1]

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobestuurder Grives over de Martin Luther King weg reed, komende vanuit de richting van de Industrieweg en gaande in de richting van de Latourweg te Paramaribo. Dat Grives een auto wilde inhalen en dat zijn voertuig tijdens die inhaal manoeuvre tegen de voorrijder aan kwam. Door die aanrijding heeft Grives vermoedelijk de controle over de besturing van zijn auto verloren met het gevolg dat zijn voertuig tegen de elektriciteitsmast aankwam. Grives heeft de botsing tegen de elektriciteitsmast niet overleefd.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van Leendert Grives is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie van Livorno te Paramaribo. Met het overlijden van deze autobestuurder staat de verkeersbarometer op 40.

Bekijk hier de video’s en foto’s:

Nieuwe video:

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s van Likrofsky Armand

Bron:

Autobestuurder 40e verkeersdode

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland