Mijn vriend gaat naar Paramaribo met zijn matties – ik heb hem gezegd om rubbers mee te nemen – vakantie Suriname

vakantie Paramaribo
We hebben dit verhaal binnengekregen van Jerema uit Amsterdam. Ze zegt dat ze niet jaloers is. Ze wil gewoon niet dat haar vriend (weer) vreemdgaat, of bij haar weggaat. Plus ze zorgt ervoor dat hij geen enge ziektes meeneemt

[quads id=1]

Haar vriendje gaat op vakantie naar Suriname. 6 weken in Paramaribo! Ze heeft hem een groot pak rubbers gegeven maar dat viel niet in goede aarde. Nu is haar vriend boos op haar. Maar doet hij dat niet expres zodat hij lekker vrij en relax kan gaan chillen met chikkies in zijn hotel? Jerema heeft jullie advies nodig. Kunnen jullie haar helpen?

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

Hallo iedereen. Ik ben Jerema uit Amsterdam. Ik ben helemaal niet jaloers zoals velen zullen denken. Ik wil graag even mijn verhaal vertellen. Ik hoop op goede adviezen van jullie. Mijn vriend Jerrel is namelijk aan het inpakken voor zijn 6 weken Suriname vakantie. Ik ga niet mee. Hij gaat lekker met zijn matties naar Paramaribo. Chillen

Mijn vriend is een hardwerkende Surinaamse jongen uit Ansterdam. Zo noemt hij zichzelf ook. Hij werkt keihard en daarom kan een vrouw hem niet zeggen wat hij wel en niet mag doen. Daar heeft hij wel een beetje gelijk in. Normaal ben ik ook helemaal niet zo maar dit is de eerste keer dat ik me onzeker voel. Echt onzeker voel.

[quads id=1]

Zo lang weg

Hij gaat 6 weken op vakantie naar Paramaribo. Eigenlijk moet ik vanaf het begin beginnen. Hij gaat wel boos worden als ik dat vertel aan jullie. Maar Jerrel is veranderd, denk ik. In het begin van onze relatie had hij meerdere vriendinnetjes. Op zich wist ik ervan want we gingen gewoon ballen, maar hij is verliefd geworden en heeft na een half jaar alle andere chickies afgezegd. Ik werd zijn officiële echte vriendin.

Zijn officiële vriendin

De ene die in zijn huis mocht komen en ook degene die zijn familie kent als mevrouw Jerrel. Ik denk en ik hoop dat hij geen andere wijven heeft. Maar die weten hun plek wel. Ik vertrouw hem nu wel. We gaan nu ongeveer drie jaar met elkaar om. Ik ben 23 en hij is al bijna 30. Ik studeer en hij werkt. Ik ben vaak bij hem thuis maar samenwonen doen we nog niet. Hij is nog niet ready. Dat snap ik wel. Ik ook nog niet. En mijn moeder wil dat ook niet hebben. Ik was heel jong toen ik Jerrel ontmoette. Hij is mijn eerste en enige liefde. Ik wil gewoon niet dat hij weer vreemdgaat of zich bezig gaat houden met andere vrouwen.

[quads id=1]

Veel meegemaakt

We hebben heel wat meegemaakt en ik ben nu eindelijk op een punt gekomen dat ik kan zeggen dat we echt een superrelatie hebben. Alleen nu vindt hij het nodig om met zijn vrienden 6 weken op vakantie te gaan naar Paramaribo. Ze blijven niet bij zijn ouders zoals een vorige keer. Ze gaan in een appartement midden in de stad. Ik ben echt niet jaloers maar sinds ik het weet ben ik boos. Onzeker.

Op vakantie naar Spanje

Ik ga met een groepje vriendinnen naar Spanje. Heeft Jerrel allemaal voor mij geregeld. Gewoon een zoethoudertje, want toen dat alles geboekt was kwam hij met zijn: ‘Ik ga op vakantie naar Suriname’. Ik ga maar 2 weken weg en hij 6 weken. Ik vind dat echt niet kunnen.

We hebben vette ruzie hierover gehad. Het is zo erg dat ik een groot pak rubbers heb gekocht en het in zijn koffer heb gezet. Hij zei dank je wel. Hij heeft me thuis afgezet en ik heb hem sindsdien niet meer gezien.

Niet meer gezien

Als we appen en ik vraag hem wat hij doet dan zegt hij dat hij alvast mijn kado aan het uitproberen is. Ik ben strondjaloers. Hij heeft zelfs zijn moeder in Suriname gezegd wat ik heb gedaan. Ze was zo boos. En ze heeft me ook gezegd dat ik Jerrel moet laten als ik zo jaloers ben. Want hij is ontzettend trouw. Zo heeft ze hem ook opgevoed. Ik wilde haar gewoon niet vertellen hoe haar zoon was in het begin van onze relatie. Maargoed, kom niet aan zijn moeder. Want dan wordt de ruzie nog erger.

[quads id=1]

Ik wil gewoon niet dat hij naar Suriname gaat. Wat ik niet snap is dat iedereen me zegt dat ik fout bezig ben. Ook mijn vriendinnen. Allemaal zeggen ze dat ik blij moet zijn dat ik even rust heb. Ik zou eigenlijk de sleutel van zijn flat krijgen en ik mocht 6 weken zijn auto gebruiken maar dat kan ik allemaal vergeten.

Hij is blij

Soms denk ik dat hij lang blij is om ruzie met mij te hebben zodat hij volgende week gewoon lekker vrij zijn gang kan gaan op vakantie in Paramaribo. Lekker met zijn matties uit Amsterdam. Hij kan gewoon lekker chillen met wijven in een hotel. (dat heeft hij zelf gezegd om me jaloers te maken). Als hij ruzie met mij heeft dan heeft hij ook niet de verplichting om me te bellen en om te zeggen wat hij doet en hij kan mijn telefoontjes makkelijk weigeren want ik bel hem meestal met video.

vakantie Paramaribo
VoorbeeldFoto van Vadah Zaniel
Videochat

Ok, ik klink nu zeker desperate. Maar hij belt mij ook altijd met video en ik moet dan altijd een rondje maken met mijn mobieltje zodat hij kan zien met wie ik ben. Dus als jullie denken dat ik jaloers ben. Hij is veel en veel erger.

[quads id=1]

Maar wat nu. Ik geef toe dat ik waarschijnlijk deze hele torie verkeerd heb aangepakt. Vooral door het geven van die rubbers. Dat was echt niet goed. Maar wat moet ik nu doen? De tijd dringt. Hoe los ik dit op?

Jullie gaan misschien zeggen dat ik hem gewoon moet vertrouwen. En weet je, week 1 en week 2 gaat hij misschien niet ingaan op de chantende vrouwen daar, maar de derde week, geloof me. Dan komt het beest in hem los. Ik ken die man. Echt waar.

Hij gaat zichzelf niet kunnen beheersen

En dat snap ik ook wel. Welke man gaat 6 weken zonder vrouw? Maar ik ben bang. Bang om hem kwijt te raken, maar ook bang om een enge ziekte op te lopen. Ik hoor zoveel enge verhalen. Ik heb echt een beetje advies nodig van jullie. Kunnen jullie aub meteen antwoorden want volgende week is hij al weg. Ik hoop echt dat hij zijn vakantie annuleert.

Gewoon slikken

[quads id=1]

Zijn matties hebben ook allemaal vrouwen hier in Nederland. 6 weken naar Suriname, allemaal zonder vrouw. Ammehoela. Ik vertrouw ze allemaal niet. Maar wat die andere mannen doen maakt me niet uit. Ik wil niet dat Jerrel gaat. Hoe kan ik hem dwingen om te blijven Of kan dat niet? Wat zijn mijn rechten in dit verhaal? Of moet ik gewoon slikken en hem laten gaan. Gewoon die onzekere gevoelen loslaten. En maar hopen dat hij zich gedraagt in Paramaribo. Thank uuuuuu allemaal.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Mijn vriend heeft HIV meegenomen na zijn vakantie in Paramaribo

Anoniem – Mijn vriend is nu al 4 maanden op vakantie in Paramaribo

Mijn vriend gaat op vakantie naar Paramaribo en ik mag niet mee – anoniem Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig