Ernstig zieke Mayrah uit Paramaribo is voor behandeling naar Colombia Update: (video en foto’s)

Hoi lieve familie en vrienden, Hierbij een update t.av. Mayrah uit Paramaribo. Ze is nu samen met mama en papa al in Colombia voor verdere behandeling.
We zijn allemaal zeer positief ingesteld en blijven bidden voor een volledige genezing van onze engel. Nogmaals willen wij u allen van harte bedanken voor jullie steun, motivatie en vooral voor het zegenen. Dit heeft ze echt nodig.
Namens de ouders
Sharmila Lala Singh en Remie Lala
Onderstaan bericht werd eerder gedeeld:
Een belangrijke video om met een ieder te delen. Hopelijk kunnen we dit meisje beter maken.
Een noodoproep van mama Sharmila. Haar dochter Mayrah uit Paramaribo is pas 4 jaar en ze heeft bloedkanker. Ze moet naar het buitenland. De verzekering in Suriname vergoedt haar kosten. maar zij en haar man moeten mee, en die kosten moeten ze zelf betalen.
Daarom dit bericht. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de zieke 4-jarige. Kijk ook naar de uitgebreide video! Elke bijdrage is welkom. Deel daarom het bericht met een ieder. Beterschap lieve Mayrah, het gaat goed komen! Dat moet gewoon. Samen staan we sterk, toch?
Ziekenhuis Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: De 4-jarige Shenaly – Mayrah – Lala is ernstig ziek. Ze lijdt aan leukemie, ook wel bekend als bloedkanker.

Momenteel ligt ze in het Diakonnesenhuis te Paramaribo. Maar ze moet met spoed naar het buitenland voor verdere behandeling. Het SZF Suriname dekt gelukkig haar kosten, maar de ouders moeten ook mee als begeleiders. De ouders moeten hun kosten zelf dekken.

Aangezien de ouders en de familie financieel niet zo sterk staan doen ze vriendelijk een verzoek van de samenleving van Suriname om ze hierbij bij te staan.

Zodra de financiële middelen in orde zijn kunnen Mayrah en haar ouders vertrekken. De contactpersoon van de familie, Sangeeta Naipal, is te bereiken op het telefoonnummer +597 8797661. Ook kan er geld gestort worden op de bankrekening van de ouders. De gegevens daarvan zijn: 206639437 van de Hakrinkbank of 6269052 van de DSB Bank. Help Mayrah.

Bekijk hier de oproep op de Facebookpagina van haar familie:

Lieve mensen,
Onze Mayrah heeft ons hard nodig!
Zij is erg ziek…
Momenteel ligt ze in het Diakkonessenhuis te Paramaribo.
Onze kleine engel heeft een ernstige ziekte opgelopen, namelijk Leukemie, ook bekend als bloedkanker🙁.
Zij moet héél gauw vertrekken naar het buitenland met mama en papa.

Vriendelijk verzoek

Aangezien de ouders en de familie financieel niet zo sterk staan, doen wij een vriendelijk verzoek op de samenleving om hierbij bij te staan.
Indien u iets kunt betekenen voor de kleine Mayrah en de ouders in de vorm van een financiële bijdrage, kan Mayrah zo snel als mogelijk vertrekken en geholpen worden.
Lieve mensen, in deze harde tijd rekenen wij op uw medewerking en bedank jullie alvast van harte voor de bijdrage🌸.

Contactpersoon: Sangeeta Naipal
Nummer: 08797661

Bankrekening nummer van de moeder:
206639437 HKB

Bankrekening nummer van de vader:
6269052 DSB
#Delenislief

Bekijk hier de video met het interview met mama Sharmila Lala – Singh: