Zoon ex- minister Samsoedien is vrijgelaten – Suriname

minister Suriname
Het zorgde voor heel wat ophef in Suriname. De zoon van een bekende/beruchte minister die verdacht werd van misbruik.

[quads id=1]

Hij zou een 10-jarig meisje hebben misbruikt. Hij heeft 3 maanden vastgezeten, maar is vandaag toch vrijgelaten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is hij dan toch onschuldig? Of heeft hij zijn straf al uitgezeten? Of weet de vader van het slachtoffer meer? Moeten ze zijn zaad ook laten onderzoeken?

[quads id=1]

Minister van Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Zoon ex- minister Samsoedien voorlopig vrij. De zoon van ex-minister Roline Samsoedien is vandaag, door de kantonrechter op verzoek van de advocaten Irene Lalji en Murvin Dubois voorlopig in vrijheid gesteld.

[quads id=1]

Verdachte zoon
meisje Suriname
Foto’s binnengekomen via Facebook

De verdachte Riaaz K., werd op 18 april in verzekering gesteld. Hij is precies na 3 maanden op vrije voeten gekomen. Tegen Riaaz is aangifte gedaan wegens misbruik van een 10-jarig meisje. Het misdrijf heeft zich voorgedaan in het ressort Lelydorp Suriname.

[quads id=1]

Onschuldig?

Betekent dit dat hij vrij is. Of is er gewoon niet voldoende bewijs tegen hem? Weet de vader van het slachtoffer meer? Zou hij ook zaad onderzoek moeten doen?

Bekijk hier nogmaals de video:

Let op de vader vertelt eerder in details wat de verdachte met zijn dochter gedaan zou hebben. Deze informatie is heel intiem.  Houdt u daar rekening mee.

[quads id=1]

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Zoon van ex-minister Roline Samsoedien meldt zich bij politie Suriname

Breaking news – Minister Samsoedien heeft ontslag genomen – NII Suriname

‘Zoon van de minister heeft mijn dochter geld gegeven’ – Vader over misbruikzaak Suriname

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krantU kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland