Smerige winkel te Paramaribo gesloten – bekijk de vieze foto’s

winkel Paramaribo
Dierenpoep, ongedierte, stof, aangevreten verpakkingen en nog veel meer onhygiënische zaken heeft de gezondheidsdienst aangetroffen in een winkel te Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de smerige foto’s. Wie koopt hier eigenlijk? In zo een winkel stap je toch niet eens naar binnen? Moeten dit soort zaken voorgoed gesloten worden? Of verdienen ze wel een kans?

[quads id=1]

Winkel te Paramaribo

Onhygiënische winkel ressort Blauwgrond te Paramaribo gesloten. Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst (MGD) zijn op woensdag 17 juli 2019 overgegaan tot sluiting van een winkel in het ressort Blauwgrond.

[quads id=1]

Blauwgrond te Paramaribo

Bij controle zijn er uitwerpselen van ongedierte op de schappen waargenomen, de opslag van goederen vindt niet op een verantwoorde manier plaats en de goederen op de schappen staan onder dikke lagen stof. De eigenaar kon daarnaast ook geen keuringscertificaten overleggen en de ventilatie in de zaak is niet wat het wezen moet.

[quads id=1]

Hij krijgt nog een kans

De winkelier moet zich aanmelden op het districtscommissariaat en moet de verplichte sluitingsdagen gebruiken om de supermarkt een grondige schoonmaakbeurt te geven en de goederen te ordenen.

foto;s

Bron:
Bic Paramaribo Noordoost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland