Onze bijzondere vader Imro Cotin uit Paramaribo is er helaas niet meer

overleden Paramaribo
Dochters Monique en Sharon Cotino hebben een droevige mededeling. Hun vader Imro Cotin uit Paramaribo is overleden. Hun vader was een bijzondere man in Suriname. Bekijk onderstaand bericht om te lezen waarom.

[quads id=1]

Dankbaar voor de liefde waarmee hij ons omringde, delen wij u mee, dat van ons is heengegaan

Imro Cotino

Geboren te Paramaribo op 18-02-1944
Overleden te Paramaribo op 14-07-2019

Voor informatie over de crematie te Paramaribo kunt u contact opnemen met dochters Monique en Sharon Cotino tel: +31612751710. Geef het door aan belanghebbenden

Bekijk onderstaand krantenbericht om te lezen hoe bijzonder hun vader was.

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland