Haroen in oktober weer op vrije voeten – artiest werd aangehouden op Schiphol na vlucht Paramaribo – Amsterdam

Schiphol Paramaribo

Het was een zware klap voor de band. Maar ook voor de vele fans en supporters toen ‘Haroen’ werd aangehouden op Schiphol in Nederland.

[quads id=1]

De band was net klaar met hun tour in Suriname toen de zanger werd aangehouden na zijn vlucht van Paramaribo naar Amsterdam. Hij komt binnenkort alweer vrij. Dat zegt zijn partner. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Paramaribo naar Amsterdam

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: HAROEN’ KOMT OKTOBER VRIJ. De zanger ‘Haroen’ van Corona Band komt in oktober vrij. Dat meldt de muziekformatie donderdag op Facebook. “Peeps! We hebben het volgende nieuws binnen. Haroen is vandaag voorgeleid en zal zich in oktober weer vrijelijk onder ons/fans begeven.”

Aangehouden op luchthaven Schiphol

Haroen, die eigenlijk Wendel Bendt heet, werd op 6 juli na terugkeer van de Keti-Koti Tour in Suriname op Schiphol na aankomst vanuit Paramaribo aangehouden op verdenking van drugssmokkel. Hij werd donderdag in Nederland voorgeleid.

[quads id=1]

Zware klap

Twee dagen na zijn aanhouding maakte de band uit Nederland bekend ondanks de “zware klap” als “één man achter Haroen” te blijven staan. “Er zijn vermoedens, maar zolang er geen officiële tenlastelegging van Justitie bekend is, doen wij als overige bandleden er verstandig aan, om voorlopig niet mee te doen aan speculaties.”

Vonnis medegedeeld

Nu Bendt is voorgeleid en bekend is dat hij over drie maanden vrijkomt zegt Corona over te gaan tot de orde van de dag. “En dat is ons weer focussen op Corona Band.” Tegenover de Ware Tijd wil de leiding van de band niet veel kwijt over de voorgeleiding en bewaring van ‘Haroen’. “Ons is door zijn partner het vonnis medegedeeld en dat hebben wij op de site geplaatst.”

[quads id=1]

Schiphol ParamariboZelf vragen

Over het handelen van de voorzanger en wat de groep daarvan vindt, wil Cliff Ost niets zeggen. “Ik denk dat u Haroen zelf de vragen kunt stellen in oktober. Wij zullen als band, zodra de gelegenheid zich voordoet, deze gebeurtenis diepgaand met Haroen bespreken en er lering uit trekken. Daarna zal de focus liggen op de ontwikkeling van de band en het entertainen van onze fans.” Haroen zingt de nieuwe hitsingle ‘Scheveningen’ (‘We gaan leuke dingen doen’) van Corona Band.

Eerdere berichten:

Zanger Corona band aangehouden op Schiphol na trip Paramaribo Suriname (video’s)

Pokoemang van bekende band uit Suriname aangehouden op de luchthaven voor vertrek van Paramaribo naar Amsterdam

Bron:

http://dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/07/19/haroen-komt-oktober-vrij/