Onze vader Rudolf Meye uit Paramaribo Suriname is overleden

overleden Suriname
Mevr. Irma Meye – Breeveld maakt namens haar kinderen het droevige bericht bekend dat hun vader Rudolf Meye uit Paramaribo is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart is MORGEN! Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Bij deze maakt de familie Meye – Breeveld bekend dat van hun vredig is gaan rusten op woensdag 17 juli 2019, hun innig geliefde Vader, grootvader en overgrootvader dhr.

Rudolf Anton Meye

In de gezegende leeftijd van 84 jaar.

Bekijk onderstaande tekst voor meer informatie omtrent de uitvaart. geeft u het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Lieve mensen hier krijgt u de bijzonderheden omtrent de uitvaart van onze innig geliefde Man, Vader, grootvader en overgrootvader. Rudolf Anton Meye.

De uitvaart plechtigheid is op zaterdag 20 juli 2019 aan de Fajadjanstraat 5A vanaf 15.00 uur

De crematie is om 17.00u te Hennep

De Fajadjanstraat is de 1e zijstraat van de Floralaan vanuit de Jaggernath Lachmonstraat te Paramaribo.

Namens de families, Meye, Breeveld, de weduwe mevr. Irma Meye -Breeveld, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind.

Moge zijn ziel in vrede rusten.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland