Onze mama ALBERTINE WYGAARD uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Namens de familie willen wij een ieder bedanken voor hun medeleven en steun in welke vorm dan ook..onze dank is heel groot heel veel liefs van de familie

xxx

Velen kennen haar wel. Ze verkocht lekkernijen aan de Waterkant te Paramaribo. Tevens werkte ze als schoonmaakster op een school te Geyersvlijt. Albertine Wijgaard, zij is teruggeroepen door de Here. Dat maken haar familieleden bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie. de singineti zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Wie op de Here vertrouwen, zijn als de berg Sion,
die niet wankelt, maar voor altoos blijft.
( PS.125:1)

Verdrietig vanwege haar heengaan maar getroost door de zekerheid dat zij veilig byijde Here vertoeft en gesterkt met de troost dat ik haar zal wederzien bij de opstanding geef ik te kennen dat het de Here wel behaagde zijn dochter

ALBERTINE ROSELINE WYGAARD

[quads id=1]

op zondag 7 juli 2019 terug nar huis te roepen in een gezegende leeftijd van 82 jaar. In leven was ze een kleine onderneemster die een stand had aan de Waterkant te paramaribo waar zij lekkernijtjes verkocht en verder was ze ook schoonmaakster op de Surinaamse Technische school 4 te Geyersvlijt.

De singineti is op donderdag 18 juli 2019 van 20.00 uur tot middernacht ten huize van de overleden aan de Mathoerastraat 10 te Geyersvlijt Paramaribo

De uitvaart is op vrijdag 19 juli 2019
Haar ontzielde lichaam zal thuis opgebaard zijn. U krijgt daar de gelegenheid om afscheid van haar te nemen van 13.30 uur tot 14.00 uur. Daarna vertrekken wij naar de kerk De Heilige Verlosser aan de Schietbaanweg te Paramaribo

De dienst zal daar gehouden worden van 16.00 uur tot 17.00 uur. Daarna vertrekt de stoet naar de RK begraafplaats te Schietbaanweg waar we haar om 1700 uur aan de schoot der aarde zullen toevertrouwen

Rostu switi na ju Masra sey,
Mama, oma en avootje

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland