Onze dochter en zus Wandana Kheda uit Paramaribo draagt nu de titel MASTER of LAWS

geslaagd Paramaribo
De trotse vader en moeder Kheda – Autar maken namens broers en zus van Wandana Kheda bekend dat zij is afgestudeerd aan de Anton De Kom Universiteit te Paramaribo Suriname. Ze draagt nu de meesterlijke titel MASTER of LAWS. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Proficiat

Wandana Kheda

is afgestudeerd aan de Anton De Kom Universiteit, Faculteit der Juridische Wetenschappen.
Studierichting Master Surinaams Recht
Paramaribo Suriname

geslaagd Paramaribo

[quads id=1]

geslaagd Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland