Mijn papa, mijn held 46-jarige Benny Sarabdjitsingh is plotseling overleden in Suriname – Paramaribo (foto’s)

overleden Paramaribo
Rust zacht mijn allerliefste papa! U bent en blijft voor altijd mijn held! Ik hou zielsveel van u! Mijn beschermde engel. Met deze woorden maakt Romy bekend dat haar papa Benny Sarabdjitsingh is overleden in Suriname. Een schok voor velen. Bekijk het bericht om de vele condoleances te lezen en bekijk de overige foto’s. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Intens verdrietig, maar dankbaar voor de gelukkige jaren die we samen mochten beleven, maken wij bekend dat geheel onverwachts van ons is heengegaan, onze lieve vader, man, zoon, broer en oom

Benny
Rajeshkumar Sarabdjitsingh

[quads id=1]

Je hebt een ieder verrast! Benny, je was een levensgenieter, en je stond voor een ieder klaar. Je zat vol met verrassingen, zo stond je bekend. Een verrassing dat je het tijdelijke voor het eeuwige zou verwisselen, zag niemand aankomen.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland