Diplomaat mishandeld en beroofd in zijn woning te Paramaribo door 3 gewapende criminelen

diplomaat Paramaribo
Geen mooie berichten uit Suriname. Gewapende criminelen zijn de woning van een diplomaat in Paramaribo binnengedrongen.

[quads id=1]

Ze hebben waardevolle spullen meegenomen. Helaas hebben ze de man ook mishandeld. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Woning in Paramaribo

Starnieuws schreef het volgende: Braziliaanse diplomaat in zijn woning overvallen. Een Braziliaanse diplomaat is in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn woning te Paramaribo overvallen door drie gewapende mannen.

[quads id=1]

Spullen gestolen

Hij is daarbij mishandeld door de criminelen. Politiewoordvoerder, hoofdinspecteur Humphrey Naarden, bevestigt tegenover Starnieuws dat de mannen het huis zijn binnengedrongen. Daarbij zijn sieraden en geld buitgemaakt.

AZP Paramaribo

Het slachtoffer is voor medische behandeling vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. “Gelukkig waren de letsels niet van dien aard dat de diplomaat moest worden opgenomen,” zegt Naarden.

[quads id=1]

Politie Munder Paramaribo

De politie van Munder Paramaribo heeft het eerste onderzoek gedaan. Intussen is door de leiding van het Korps Politie Suriname besloten dat de zaak wordt overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53680

p.s. Coverfoto is een willekeurige voorbeeldfoto

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland