27-jarige verdronken in Suriname

verdronken Suriname
Een heel zielig bericht uit Suriname. De politie heeft samen met de duikers van het Korps Brandweer Suriname het lichaam van een 27-jarige man opgevist.

[quads id=1]

Ze waren naar hem opzoek nadat ze een melding van vermissing binnenkregen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Jammer zo. RIP

[quads id=1]

Verdronken in Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: 27-jarige verdronken in de boven Saramaccarivier. De politie van Zanderij Suriname heeft maandag 15 juli een melding ontvangen van een geval van verdrinking in de boven Saramaccarivier.

[quads id=1]

Politie en duikers

De politie Suriname heeft in samenwerking met enkele duikers en familie een zoekactie op touw gezet. De zoekactie werd woensdag 17 juli voortgezet en uiteindelijk werd het ontzielde lichaam van de 27-jarige in de middaguren opgevist.

Later meer!

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland